Loading Events

« All Events

KÓTA Tisztújító Közgyűlés

May 29. ; 10:00 - 15:00

Sorry, this entry is only available in Hungarian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Szeretettel várjuk jelenlegi és jövendőbeli kedves tagjainkat a Magyar Kórusok, Zenekarok és Népzenei Együttesek Szövetsége – KÓTA Tisztújító Közgyűlésére, melynek tervezett időpontja: 2021. május 29. délelőtt 10 óra.

Helyszín: Hagyományok Háza (1011 Budapest, Corvin tér 8. fszt. Karsai-Halmos terem)

Természetesen folyamatosan figyelemmel kísérjük a járványhelyzet alakulását és a kapcsolódó jogszabályokat, és kiemelten fontosnak tartjuk, hogy senki egészségét ne veszélyeztessük. Terveink szerint a közgyűlést online is figyelemmel lehet majd kísérni, ennek részleteit közzétesszük, amint lehet.
A szavazás alapfeltétele az érvényes tagság (a 2021. évi egyéni és/vagy együttesre vonatkozó tagdíj befizetése), melynek előnyeit és praktikus tudnivalóit itt lehet átolvasni: https://kota.hu/tagtoborzo/
Ezúton is köszönjük minden tagunknak és tisztviselőnknek, aki már teljesítette az idei befizetését!

A beszámoló anyagait tagjaink számára a közgyűlést megelőzően emailen elérhetővé tesszük.
Kérjük, hogy aki a közgyűléssel kapcsolatban még nem kapta meg a tisztújítással kapcsolatos tájékoztatást és jelölőlapot, az jelezze ezt Titkárságunknak a kota@kota.hu emailcímen!
Hálásan köszönjük!

Details

Date:
May 29.
Time:
10:00 - 15:00
Event Category:
View Event Website

Organizer

KÓTA
Phone:
+36 1 2253713
Email:
kota@kota.hu
View Organizer Website

Venue

Hagyományok Háza
Corvin tér 8.
Budapest, 1011 Magyarország
+ Google Map
View Venue Website