Tisztújító közgyűlés – elhalasztva

Sorry, this entry is only available in Hungarian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Közeleg az időpont, amikor a Magyar Kórusok, Zenekarok és Népzenei Együttesek Szövetsége – KÓTA Tisztújító és Beszámoló Közgyűlését szerettük volna megtartani.

Sajnos a jelenlegi jogszabályi környezetben civil szervezetek közgyűlésének megtartására személyes jelenléttel még mindig nincs lehetőség. A KÓTA vezetése úgy döntött, hogy a jelen körülmények közt rendelkezésre álló lehetőségek közül azzal fog élni, hogy a 2020-as év szakmai és pénzügyi beszámolóit (online megtartott ülésen) az Elnökség fogja elfogadni, így azok a szintén jogszabály által előírt határidőig benyújthatóak lesznek a bíróságra. Az előírások szerint amint a közgyűlés megtartása lehetővé válik, azt azonnal megszervezzük, és a napirendi pontok között szerepelni fog az Elnökség döntésének utólagos megerősítése – valamint a most elmaradó tisztújítás.

Ezúton is hálásan köszönjük mindazok aktivitását, akik a közgyűlésre való felkészülésben eddig részt vettek, és köszönjük a türelmet a további várakozás miatt. A beszámolók természetesen már most is nyilvánosak, azokat ebben a mappában lehet megtekinteni. A közgyűlés új időpontját a jogszabályi változások figyelembevételével mihamarabb közzétesszük.