Tisztújító közgyűlésre készül szövetségünk

Sorry, this entry is only available in Hungarian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Szeretettel várjuk jelenlegi és jövendőbeli kedves tagjainkat a Magyar Kórusok, Zenekarok és Népzenei Együttesek Szövetsége – KÓTA Tisztújító Közgyűlésére 2021. május 29-én délelőtt 10 órára a Hagyományok Háza Karsai-Halmos termébe. Természetesen folyamatosan figyelemmel kísérjük a járványhelyzet alakulását és a kapcsolódó jogszabályokat, és kiemelten fontosnak tartjuk, hogy senki egészségét ne veszélyeztessük. Terveink szerint a közgyűlést online is figyelemmel lehet majd kísérni, ennek részleteit közzétesszük, amint lehet.

A tisztújítás kapcsán május 10-ig várjuk a jelöléseket ezen a linken. Kérjük, éljetek ezzel a lehetőséggel! A jelenlegi tisztségviselők ide kattintva tekinthetők meg. Régi és új jelölt esetén is a jelölt beleegyezését kell kérni. Természetesen megerősítő jelöléseket is örömmel várunk és fogadunk!

A szavazás alapfeltétele az érvényes tagság (a 2021. évi egyéni és/vagy együttesre vonatkozó tagdíj befizetése), melynek előnyeit és praktikus tudnivalóit itt lehet átolvasni: https://kota.hu/tagtoborzo/ Ezúton is köszönjük minden tagunknak és tisztviselőnknek, aki már teljesítette az idei befizetését!