Tisztújító közgyűlés – elhalasztva

Közeleg az időpont, amikor a Magyar Kórusok, Zenekarok és Népzenei Együttesek Szövetsége – KÓTA Tisztújító és Beszámoló Közgyűlését szerettük volna megtartani.

Sajnos a jelenlegi jogszabályi környezetben civil szervezetek közgyűlésének megtartására személyes jelenléttel még mindig nincs lehetőség. A KÓTA vezetése úgy döntött, hogy a jelen körülmények közt rendelkezésre álló lehetőségek közül azzal fog élni, hogy a 2020-as év szakmai és pénzügyi beszámolóit (online megtartott ülésen) az Elnökség fogja elfogadni, így azok a szintén jogszabály által előírt határidőig benyújthatóak lesznek a bíróságra. Az előírások szerint amint a közgyűlés megtartása lehetővé válik, azt azonnal megszervezzük, és a napirendi pontok között szerepelni fog az Elnökség döntésének utólagos megerősítése – valamint a most elmaradó tisztújítás.

Ezúton is hálásan köszönjük mindazok aktivitását, akik a közgyűlésre való felkészülésben eddig részt vettek, és köszönjük a türelmet a további várakozás miatt. A beszámolók természetesen már most is nyilvánosak, azokat ebben a mappában lehet megtekinteni. A közgyűlés új időpontját a jogszabályi változások figyelembevételével mihamarabb közzétesszük.