Tisztújító közgyűlésre készül szövetségünk

Szeretettel várjuk jelenlegi és jövendőbeli kedves tagjainkat a Magyar Kórusok, Zenekarok és Népzenei Együttesek Szövetsége – KÓTA Tisztújító Közgyűlésére 2021. május 29-én délelőtt 10 órára a Hagyományok Háza Karsai-Halmos termébe. Természetesen folyamatosan figyelemmel kísérjük a járványhelyzet alakulását és a kapcsolódó jogszabályokat, és kiemelten fontosnak tartjuk, hogy senki egészségét ne veszélyeztessük. Terveink szerint a közgyűlést online is figyelemmel lehet majd kísérni, ennek részleteit közzétesszük, amint lehet.

A tisztújítás kapcsán május 10-ig várjuk a jelöléseket ezen a linken. Kérjük, éljetek ezzel a lehetőséggel! A jelenlegi tisztségviselők ide kattintva tekinthetők meg. Régi és új jelölt esetén is a jelölt beleegyezését kell kérni. Természetesen megerősítő jelöléseket is örömmel várunk és fogadunk!

A szavazás alapfeltétele az érvényes tagság (a 2021. évi egyéni és/vagy együttesre vonatkozó tagdíj befizetése), melynek előnyeit és praktikus tudnivalóit itt lehet átolvasni: https://kota.hu/tagtoborzo/ Ezúton is köszönjük minden tagunknak és tisztviselőnknek, aki már teljesítette az idei befizetését!